Onderstaande recensies geven een mooi beeld van de resultaten en ervaringen van de klanten die een behandeling hebben gehad bij Lavar Laserontharing.

 

Wilt u ook graag uw ervaring delen? Laat dan een recensie achter, dit wordt enorm gewaardeerd!

In verband met de privacy wetgeving staan de namen van de cliënten niet genoteerd.

 


 

Vandaag mijn eerste behandeling gehad, wat ik erg spannend vond! Leyla heeft mij hier erg fijn doorheen geholpen. De behandeling is niet pijnloos maar zoals zij zelf ook zegt: als je er niks van voelt, heb je ook niet het idee dat het werkt. Ik kijk erg uit naar het eind resultaat maar ik durf met volle overtuiging te zeggen dat ik daar erg tevreden mee ga worden.

 

************************

 

leyla is een erg aardig persoon en ze besteedt veel aandacht aan haar werk. Ik zou haar zeker aanbevelen. het was een geweldige ervaring.

 

************************

 

Ondanks dat het laser iets gevoelig kan zijn, helpt Leyla altijd om snel het gevoel te vergeten. Wat een schat is het. Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn behandeling. Aanrader!

 

************************

 

Ik ben transgender en ik ben hartstikke blij met het resultaat van de laserbehandelingen bij Lavar. Ik was iemand die enorm veel mannelijke gezichtsbeharing had, maar na de Laserbehandelingen bij Lavar is de beharing zo goed als volledig verdwenen. Mijn huid voelt nu zacht en vrouwelijk aan. Dit merkte ik al na de 1e behandeling. Nu kom ik een keer in de zoveel tijd terug voor een onderhoudsbehandeling. Door de behandelingen heb ik zelfvertrouwen gekregen en durf ik vrij naar mensen te kijken. Ik voel geen rare blikken meer van mensen die naar mijn gezichtsbeharing staren. Ik adviseer laserontharing te doen bij Lavar.

 

************************

 

Zeer tevreden over de behandelingen en het resultaat! Leyla zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Ze neemt echt de tijd voor je en zorgt ervoor dat de behandeling goed vol te houden is. Ik zou iedereen die laserontharing overweegt, aanraden dit bij Lavar te laten doen!

 

************************

 

Haartjes in mijn gezicht waren jarenlang een obsessie voor mij. De obsessie kon mij op veel momenten bezighouden. Thuis, op het werk, en ook op vakantie was ik er mee bezig. Het maakte me onrustig en onzeker en ik ging nooit op pad zonder pincet. Nu kan ik zeggen dat de obsessie is verdwenen en de ontspanning en het vertrouwen terug is. Het is al bijna vanzelfsprekend voor mij dat de obsessie er niet meer is, maar als ik er aan terugdenk, ben ik vooral blij en opgelucht dat ik niet meer mee bezig hoef te zijn. Leyla, bedankt voor het weglaseren van mijn obsessie!

 

************************

 

I chose Lavar Laser Ontharing because it was recommended. Well I'm very glad to say that I've been very pleased too. I have 9 sessions so far and the result is amazing. What impressed me the most is Leyla's professional and caring approach. She is very good at her job, she is result driven, you feel that your satisfaction matters.

 

************************

 

Leyla is een kenner in haar vak, goed en professioneel advies, eerlijk over de mogelijkheden. Ze denkt goed mee en legt uit wat er op welk moment gebeurd in het proces. Ook is Leyla gezellig en warm in de omgang!

 

Na een paar behandelingen al resultaat, Nu mijn behandelingen klaar zijn, ben ik zeer tevreden! Het maakt voor mij persoonlijk zo’n verschil in hoe ik me voel en weten dat ik me niet druk hoef te maken over wanneer ik moet scheren of epileren. Dat is echt verleden tijd!

 

Het is niet de goedkoopste behandeling, maar het resultaat maakt het dubbel en dwars waard! Leyla, bedankt !

 

 

Mooie nette salon. Na een aantal behandelingen al meer dan tevreden! 
Leyla is ontzettend aardig en stelt je op je gemak.

 

************************

 


Leyla is erg professioneel en zorgt dat je je erg op je gemak voelt bij elke behandeling. Ze denkt goed met je mee en kijkt wat voor jou het beste werkt en het resultaat mag er dan ook zijn!

 

************************

 


Hierbij zou ik graag wat willen vertellen over mezelf en mijn ervaring met lavar laserontharing. Het heeft mijn leven veranderd ik ben een heel stuk zelfverzekerder geworden Het klinkt misschien heel zwaar maar zo is het wel. Deze behandeling is ook geweldig voor vrouwen met pcos ook wel polycysteus ovarium syndroom genoemd iets waar steeds meer vrouwen last van hebben. Er zijn veel symptomen maar een hele heftige daarvan is overmatig haargroei dus vrouwen heb je daar last van wacht niet en laat je behandelen bij leyla wat ik al eerder zei het heeft mijn leven veranderd dus zet je schaamte opzij het kan je leven een stuk makkelijker maken met 1 of 2 behandelingen merk je al verschil. Leyla ik wil je hierbij super erg bedanken!

 

************************

 


Super tevreden over mijn behandelingen bij Lavar Laserontharing. De behandelingen zijn prima vol te houden en het resultaat is helemaal fantastisch! Zeker een aanrader!

 

************************

 


Je krijgt de benodigde aandacht tijdens de behandeling. Goede service, zeker een aanrader.

 

************************

 


Goede resultaten na al een paar behandelingen. Aanrader voor iedereen die niet meer wil scheren, harsen of epileren!

 

************************

 


Een aantal behandelingen achter de rug en nu al resultaat! Erg tevreden met het resultaat en met de behandelaar zelf. Bedankt voor uw openheid en het gevoel van vertrouwen die u mij geeft. Tot gauw!

 

************************

 


Inmiddels heb ik 6 behandelingen achter de rug. Ben zeer tevreden met het resultaat. Een echte aanrader. Want je wordt zeer nauwkeurig, zorgvuldig en echt kwalitatief behandeld.

 

************************

 


Paar behandelingen achter de rug. Bedankt voor de fijne ontvangst en de resultaat!

 

************************

 


Hele aardige meid, verricht haar werk erg nauwkeurig en gaat goed om met klanten. Kortom topservice!

Laat uw ervaring achter.

 

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw recensie:

 

 

.